Vision

PKJ Robotics tilbyder en række af 2D og 3D vision-løsninger og produkter, der både sælges på komponentniveau eller som en totalløsning, hvori vi integrerer produkter eller hele systemer i en ny eller eksisterende produktion for jer.

Vision kan benyttes til mange formål, og vi kan integrere det for jer i hele anlæg, industrirobotter og kollaborative robotter. Vision-løsningerne håndterer opgaver som inspektion af position og størrelse, justering afstand fra objekter samt kvalitetskontrol og meget mere.

Vision omsætter digitale billeder til information via 2D eller 3D, og kan forstås som produktionlinjens eller robotternes “smarte øjne”.

VISION: ROBOTTER

Vision bruges ofte sammen med robotter for at øge effektiviteten og den samlede værdi for virksomheden. Disse typer robotter kan være industrirobotter såvel som kollaborative robotter, såsom Franka Emika Cobot. Monteringen af vision på robotter, åbner ligeledes op for et hav af muligheder.

2D KAMERA/VISION-LØSNINGER

2D vision bruges blandt andet til at løse positionerings-, inspektions-, måle- og læseopgaver, f.eks. pick and place. Teknologien er især nyttig til objekter med høj kontrast, eller når tekstur eller farve på et objekt er nøglen til løsningen. Kameraet registrerer f.eks. objekters positioner (X, Y) ved at sammenligne variationer i kontrast.

3D KAMERA/VISION-LØSNINGER

3D vision gør det muligt at registrere objekters data i alle dimensioner (X, Y, Z) meget præcist og i realtid. 3D vision registrerer objekter og fortæller robotten, hvor objekterne befinder sig – uanset deres position. Dermed kan den varetage opgaver,  der ikke er muligt med 2D vision, f.eks. bin picking. 3D vision kan ligeledes tage højde for uventede variabler i miljøet.

VISION: MASKINER

Et eksempel på machine vision er en produktionslinje, hvor adskillige produkter strømmer ned ad linjen foran et smart kamera, der omsætter billedet til information, og analyserer det ud fra et sæt af prædefinerede kriterier. Hvis kriterierne er opfyldt, kan objektet fortsætte – hvis ikke, vil genstanden blive sorteret fra til yderligere inspektion.

MEDIER

CASES

For at se eksempler på vores cases, kan I trykke her:

Scroll to Top

Nyhedsbrev tilmelding

Skriv dit navn & e-mail og du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev omkring vores seneste nyheder, produkter og andre tips & tricks m.m.

Bestil videokald

Har du brug for en snak med os via. et videokald?
Udfyld formularen med dine oplysninger, så vender vi tilbage med link til et Teams videokald.

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen,
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support