PROGRAMMERING

Fysisk programmering af din FRANKA EMIKA COBOT

Fysisk programmering kaldes også for hand-guiding, og det er specifikt designet til robottens træningsproces. Indbyggede kraft-/momentsensorer, tillader mennesker at træne og lære robotten nye opgaver ved fysisk at føre robottens arm rundt.

Hand-guiding anvendes til robottens bevægelsesmønster mellem to punkter som en del af en større programmeringsopgave i det komplette robotsystem. De resterende variabler og funktioner kontrolleres via Apps.

Se den fulde video her.

Visuel programmering via apps

Programmer  din Franka Emika Cobot ved at arrangere apps i et intuitivt interface, der fungerer i din browser. Skridt for skridt – mellem opgaverne – skal I blot trække robottens arm fysisk rundt for at konfigurere og lære robotten nye og forskellige positioner. I kan teste workflowet, gemme konfigurationen, og så er robotten ellers klar til at arbejde.

Franka Emika Cobot tilbyder hurtig og meget intuitiv app baseret programmering for en nem workflow-baseret brugeroplevelse.  Robottens apps er et visuelt programmeringsværktøj, repræsenteret i små ”byggeblokke”, som kan arrangeres i rækkefølge for at programmere og skabe hele opgaver på kort tid. Byggeblokkene repræsenterer produktionsprocesser, f.eks. kørsel, gribe, vakuum, mønstre, gentagelser m.m.

PROGRAMMERINGSPLATFORME

FRANKA WORLD

Franka World er jeres digitale indgang til en Franka Emika robotplatform. Franka World er en platform til forskere, kunder, udviklere, leverandører.
I får adgang til produkter, apps, tjenester og fjernstyring af jeres robotter. Her kan I udforske et væld af automatiseringsløsninger.

PKJ Robotics er en del af certified app development.

TQ APPS

Med TQ Apps får I et udvalg af forskellige applikationer til procesautomatisering. Ligeledes kan I også få skræddersyet applikationer, der passer til netop jeres behov. Gennem TQ Apps kan I visuelt programmere robotten til hele processer, f.eks. automatiserede skrueprocesser.

GIMELLI APPWORLD

Med Gimelli AppWORLD, som er designet til Franka Emika-robotten, får I et væld af forskellige apps og hele apps-pakker til f.eks. vores automatiserede vision-løsninger.
Ikke nok med det, så tilbydes også skræddersyet løsninger til jeres cobot-integrerede produktion.
Scroll to Top

Nyhedsbrev tilmelding

Skriv dit navn & e-mail og du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev omkring vores seneste nyheder, produkter og andre tips & tricks m.m.

Bestil videokald

Har du brug for en snak med os via. et videokald?
Udfyld formularen med dine oplysninger, så vender vi tilbage med link til et Teams videokald.

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen,
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support