Partnere

Franka_Logo_Black

Franka Emika er en højteknologisk virksomhed fra Munich, Tyskland, der kombinerer menneskecentreret design med tysk teknik. Med en passion for innovation og teknologi af høj kvalitet, formår de at bygge nogle af verdens mest avancerede robotsystemer samtidig med, at de skubber grænserne for Industri 4.0.

Med robotsystemet Franka Emika Powertool, der er verdens hurtigst sælgende kollaborativ robot, har de omdefineret robotteknologi og dermed skabt en ny meta, der gør de ellers komplekse robotter utroligt brugervenlige og skalerbare.

TQ-Robotics Logo

Som en af Tysklands største teknologiske tjenesteudbydere og elektronikspecialister i Tyskland, leverer TQ-Group skræddersyede, innovative løsninger til en bred vifte af industrier og sektorer, heriblandt udvikling, produktion og andre tjenester.

TQ tilbyder ligeledes support, backup og andre behovsspecifikke  softwareløsninger til vores kunder, bl.a. gennem specialdesignede apps og implementering af værktøjer.

Gimelli Engineering Logo

Gimelli Engineering er vores schweiziske samarbejdspartner, der har egen drivkraft i at udvikle innovative produkter og tjenester med fokus på miljø, bæredygtighed og etisk virksomhed.

Gimelli tænker gerne ud af boksen for at levere resultater til deres kunder – også selvom det kræver specialdesignede og/eller behovsspecifikke løsninger. Ligeledes udvikles skræddersyet softwareløsning for at opnå størst mulig brugervenlighed.

Referencer - Frontmatec logo

Frontmatec udvikler skræddersyede løsninger til automatisering på tværs af mange forskellige industrier.

De er et fusioneret selskab mellem seks virksomheder, og dermed er de i stand til at tilbyde et stort udvalg af både komplette og unikke løsninger, der skaber betydelig værdi for kunden.

Netværk

Partner - Odense Robotics logo

Odense Robotics er Danmarks nationale robot- og droneklynge. De ønsker at fremme innovation og vækst hos landets robot, automation og dronevirksomheder på nationalt plan.

Partner - Made logo

MADE er en non-profit forening og en klynge for avanceret produktion. bestående af virksomheder, uddannelsesinstitutioner, vidensinstitutioner og GTS-institutter. Visionen er at gøre Danmark til verdensførende produktionsland gennem forskning, innovation og uddannelse.

Scroll to Top

Nyhedsbrev tilmelding

Skriv dit navn & e-mail og du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev omkring vores seneste nyheder, produkter og andre tips & tricks m.m.

Bestil videokald

Har du brug for en snak med os via. et videokald?
Udfyld formularen med dine oplysninger, så vender vi tilbage med link til et Teams videokald.

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen,
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support