Om os

Vores Vision

Med innovative og fremtidssikrede automationsløsninger til erhverv, produktion og industri tilstræber vi at fjerne folk fra opslidende og gentagende arbejde. Med intelligente robotsystemer opnås smarte og fleksible processer, der både optimerer produktion og kvalitet samt skaber værdi for mennesket.

Om os

Hos PKJ Robotics specialiserer vi os med udvikling af automationsløsninger og special maskiner. PKJ Robotics er en underafdeling til P.K. Jeppesen & Søn A/S Maskinfabrik, der blev etableret i 1888.

På adressen har vi 4400m² produktionsareal og udvider med yderligere 7600m² i den nærmeste fremtid, en moderne maskinpark med flere specialmaskiner såsom 5-aksede CNC fræsere og drejebænke samt over 50 dygtige medarbejdere, der hver især er specialister inden for deres område. Derfor kan vi også håndtere alle opgaver, og vi tager gerne imod en udfordring, hvor vi kan bruge vores brede kompetencer til at komme godt i mål.

I vores tegnestue har vi flere specialister siddende til at tegne maskinteknisk design, dokumentation og simulering i 3D med CAD-software Inventor. I tæt samarbejde med kunden gennemfører vi projektet, fra den første idé til det færdige produkt er implementeret og godkendt.

Om os - pkj robotics

vores historie

Det hele startede i 1888 i Hurup i Thy, hvor P.K. Jeppesen & Søn A/S blev grundlagt.
Dengang var vi blandt de første til at fremstille vindmøller til at afvande marker for landbruget.

P.K. Jeppesen startede under beskedne kår med en høj grad af entreprenørånd – en ånd, der i høj grad er i live den dag i dag og bringer os fremad mod nye udfordringer hver eneste dag

I 1907 flyttede vi til Næstved, og i 1985 flyttede vi til Øverup Erhvervsområde.
Nu er vi 50 medarbejdere, 4400m² at udfolde os på og en moderne og fleksibel maskinpark med flere specialemaskiner.

Vi er stolte af vores historie, og den er et vigtigt fundament for den udvikling, virksomheden har gennemgået. At P.K. Jeppesen & Søn A/S efter over 130 år fortsat er en moderne og innovativ virksomhed, skyldes i høj grad vores evne til at være på forkant med udviklingen og forstå løbende at tilpasse os markedet.

PKJ Robotics blev etableret i 2020 som en underafdeling til P.K. Jeppesen & Søn A/S maskinfabrik for at sætte fokus på robot implementering i vores automationsløsninger. Med partnerskab med tyske Franka Emika fandt vi en robot, som vi mener er bedste bud på en sikker og brugervenlig cobot, der kan benyttes side om side med mennesket til bredt spektre af håndteringsopgaver.

I dag beskæftiger vi os med totalløsninger og specialopgaver inden for smedefaget og automation. Vi tager fagligt hånd om din opgave, fra de indledende tanker og tegninger til du står med et tilfredsstillende produkt. Vores fagområde er stadigvæk fremstilling og reparation af maskindele, og vi er opdaterede til primært at have CNC-styrede maskiner og øvrigt up to date udstyr. Vores kreativitet og høje kvalitet lever i bedste velgående, og vi leverer stadig til tiden – til konkurrencedygtige priser.

PKJ Historie

Faq

PKJ Robotics er specialister i automationsløsninger og specialmaskiner.

Med os ved din side, får du en troværdig samarbejdspartner med stor faglig ekspertise inden for robotteknologi og automatisering.

 

På adressen har vi 4400m² produktionsareal, en moderne maskinpark og over 50 kompetente medarbejdere, der hver især er specialister inden for deres område.

 

Vi kan klare alle opgaver, og vi tager gerne imod en ny udfordring, hvor vi kan bruge vores brede kompetencer til at komme godt i mål.

Cobots er løsningen på fremtidens automatiseringsprocesser.

 

Jeres virksomhed får mulighed for markant at sænke omkostningerne samt hæve produktivitet og kvalitet.

 

Cobots kan flyttes rundt i produktionen, og de kan varetage forskellige arbejdsopgaver med ekstrem fleksibilitet og præcision.

 

De er særdeles brugervenlige, og kan nemt omstilles til forskellige opgaver via smarte apps.

Cobots gør omstilling let. Uanset om I masseproducerer ét produkt eller producerer mange produkter, er det effektivt at benytte cobots.

Cobots tilbyder uovertruffen brugervenlighed. Almindelige produktionsmedarbejdere har selv mulighed for at betjene robotten.

Cobots kan varetage arbejdsopgaver, der slider ansatte. Ved at lade en cobot overtage de repetitive arbejdsprocesser, får medarbejderen mulighed for at fokusere på vigtigere arbejdsopgaver.

Undersøgelser viser, at medarbejderes produktivitet og arbejdsglæde stiger, når virksomheden implementerer cobots.

Cobots - kollaborative robotter - er skabt til tæt samarbejde med mennesker, og derfor er der sørget for, at sikkerheden også er i top.

Scroll to Top

Nyhedsbrev tilmelding

Skriv dit navn & e-mail og du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev omkring vores seneste nyheder, produkter og andre tips & tricks m.m.

Bestil videokald

Har du brug for en snak med os via. et videokald?
Udfyld formularen med dine oplysninger, så vender vi tilbage med link til et Teams videokald.

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen,
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support