Partnerskab med Franka Emika

Partnerskab

P.K. Jeppesen & Søn A/S indgår i et partnerskab med Franka Emika. Vi blev distributører af Franka Emika Cobot her i Danmark i 2019, for at implementere den meget spændende nye kollaborative robot på det skandinaviske marked. Vi ser, at følsomheden i robotarmen imødekommer mange af kravene fra industrien, som længe har været ønsket for denne type robot.

Franka Emika er en højteknologisk virksomhed fra Munich, Tyskland, der kombinerer menneskecentreret design med tysk teknik. Med en passion for innovation og teknologi af høj kvalitet, formår de at bygge nogle af verdens mest avancerede robotsystemer samtidig med, at de skubber grænserne for Industri 4.0.

Med robotsystemet Franka Emika Powertool, der er verdens hurtigst sælgende kollaborativ robot, har de omdefineret robotteknologi og dermed skabt en ny meta, der gør de ellers komplekse robotter utroligt brugervenlige og skalerbare.

Franka Emika Cobot - den kollaborative robot

Robotten er ny på markedet. Alligevel har den på meget kort tid vist, at kollaborative robotter i industrien er nødvendige for enkle håndteringsopgaver, hvor man sikkert kan arbejde side om side med robotten.

Robotarmen har imponerende 7 akser med momentsensorer i hvert led af armen, hvilket er hovedårsagen til, at dens imponerende sensitivitet. Det erkendes også af vores kunder, når vi viser robotten frem i vores showroom.

Robotsystemet er i øjeblikket kun fremstillet i en 3 kg. version. Hvis den kører med højere nyttelast end 3 kg., bliver den kun mere farlig og mindre sensitiv.

Den kollaborative robot er en fleksibel og brugeroptimeret automationsløsning, der imødekommer nutidens og fremtidens krav om kvalitet, præcision, effektivitet og hurtig omstilling.

Franka Emika Cobot
Franka Emika Cobot

Links

Det er muligt at leje en Showroom-robot for egen test med vores udstyr.
Kontakt til os ved at trykke her.

Besøg Franka Emika her:
https://www.franka.de/
https://www.franka.de/robot-system/

Scroll til toppen

Nyhedsbrev tilmelding

Skriv dit navn & e-mail og du kan blive tilmeldt vores nyhedsbrev omkring vores seneste nyheder, produkter og andre tips & tricks m.m.

Bestil videokald

Har du brug for en snak med os via. et videokald?
Udfyld formularen med dine oplysninger, så vender vi tilbage med link til et Teams videokald.

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support

Har du et spørgsmål?

Er du interesseret i at høre mere om vores produkter, robotter, eller de løsninger jeg har været med til at installere?

Udfyld kontaktformularen eller giv mig et kald, så tager vi en uforpligtende samtale.

Med venlig hilsen,
Torben Hansen
Salg- og Teknisk support